Användardiskussion:Bakuhatsu

Från WikiLurv
Hoppa till: navigering, sök

Välkommen som användare på WikiLurv, och tack för ditt bidrag till artikeln om Bakuhatsu; håll dock gärna i minnet i fortsättningen att vi helst ser att användare inte startar artiklar om sig själva. Tänk gärna efter om du även ligger inne med information om någon av våra önskade sidor och kan hjälpa till att utöka wikin. Till exempel kanske du skulle kunna bidra till artikeln om Second Life? quoting_mungo diskussion 29 januari 2009 kl. 08.54 (UTC)

Hej Bakuhatsu! Du har inte varit aktiv på WikiLurv på länge, och ditt enda bidrag till wikin är fortfarande en "vanity article" efter över en månad. Var snäll och försök göra tid för att skriva eller bidra till en mer allmän artikel inom en snar framtid, av respekt för wiki-andan. Du har väl sett att vi har ett månadens tema? quoting_mungo diskussion 7 mars 2009 kl. 10.38 (UTC)

Events i Sverige[redigera]

Jag antar att du känner till både SweFurCon och Scandinaviary? Wolfy|Sajber verkar vara tidvis knepig att få tag i, men jag har för mig att TaranGryph tillsammans med en bekant har försökt blåsa liv i den senare igen ganska nyligen. Har du haft kontakt med henne eller med Scandinaviary i allmänhet? --quoting_mungo diskussion 29 januari 2009 kl. 09.44 (UTC)

Nu ska det nämnas att jag inte har haft något med Scandinaviary att göra, men jag hade fått intrycket av bl.a. Taran och Swandog att det främst är forumbaserat? Prova att kontakta Taran - jag kan inte hitta var det var hon nämnde att hon hade hittat en möjlig lokal (tror jag), men hon lär vara aktiv. --quoting_mungo diskussion 29 januari 2009 kl. 10.02 (UTC)