Användardiskussion:Quoting mungo

Från WikiLurv
Hoppa till: navigering, sök

Tack för välkomna. :-) GreenReaper 25 oktober 2008 kl. 09.30 (UTC)

Det hade jag i tanken och därför tvekade jag först men eftersom de planer jag har borde framstå lite mer så valde jag att skapa artikeln, såklart så kommer jag när jag har orken för det skriva mer artiklar som är oskrivna för att fylla ut så att övriga användare kan få mer information som de söker om just det ämnet.

Som jag även skrev så har jag stora planer på att försöka få igång något konvent här i Sverige just för furries då jag inte får någon kontakt med de som varit planerade men ingen akt skedd. Bara det att jag ej har de rätta kontakterna ännu så det är mycket jobb framöver.

Tack för välkommnadet. Bakuhatsu 29 januari 2009 kl. 10.38 (UTC)

Jag ursäktar för detta, har varit inaktiv under en större tid och jag har mina anledningar. Jag ska försöka att slänga upp någon artikel så småningom. --Bakuhatsu 24 mars 2009 kl. 13.52 (UTC)


RE: Events i Sverige[redigera]

Scandinaviary skickade jag ett par mail till för ett tag sedan men tyvärr utan respons och SweFurCon får man ingen kontakt med så därför så kan de hända att jag tar steget och skapar något själv med några andra personer som brinner för det så att det sker något och inte bara planer. --Bakuhatsu 29 januari 2009 kl. 09.50 (UTC)

Jag kan göra ett försök ikväll då jag snart ska iväg och jobba 7h, fast lokalen är det lätta att hitta. Man kan hitta vilken sorts lokal som helst nästan men vill man gå djupare och göra det mer bekvämt för besökarna blir det ju dyrare då man får hyra ett hotell och det kan man bara göra om man har tillräckligt med intresserat folk. --Bakuhatsu 29 januari 2009 kl. 10.19 (UTC)

Gratulerar![redigera]

Ni har 101 artiklar - utanför nedersta raden. :-) GreenReaper 29 april 2009 kl. 18.49 (UTC)

Haha, thank you! Hard work and intimidation occassionally pay off! ;) --quoting_mungo diskussion 29 april 2009 kl. 18.54 (UTC)

Länk två gånger[redigera]

Jag tänkte inte mycket på det, eftersom det är exakt likadant på originalartikeln Midwest Furfest. xD Nu vet jag i alla fall. :) - Thobiah 17 juli 2009 kl. 22.19 (UTC) EDIT: Såg inte förrän nu att jag hade bokstaverat olika i namnen.

Pilotmäster Andersson[redigera]

Vore bra med ett liknande system som på Wikipedia, med en mall för snabbradering man kan lägga in på en sida så att den automatiskt kategoriseras i en radera-kategori där administratörer kan gå in och göra en snabb övervägning utifrån relevans och kvalitet om artikeln ska raderas (yay förklara när man är trött).

Hur många administratörer och byråkrater finns det häromkring förresten? :)

Farejobaldo 8 september 2009 kl. 21.31 (UTC)

Bara en just nu tyvärr. Den sidan trillade emellan då jag testade en ny metod för att hålla koll på vad som händer på wikin (den funkade inget vidare), tack för pekningen. (Tog bort länken så att den inte hamnar på önskade sidor.) Sätter upp snabbraderingsmall på att-göra-listan. --quoting_mungo diskussion 9 september 2009 kl. 05.47 (UTC)

Externa länkar[redigera]

För att få bukt med det spammande som har börjat uppkomma här vill jag föreslå en plugin som gör att man måste fylla i en captha varje gång man lägger till en extern länk på en sida. Se http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Combating_spam#Captcha

//Farejobaldo 6 november 2009 kl. 09.11 (UTC)

Usch, får installera detta när jag kan stjäla lite tid för att uppdatera till senaste versionen av MediaWiki. Hinner inte idag och förmodligen inte imorgon, men senare i veckan får jag se till att få tid. Under tiden är anonyma användare blockerade så jag slipper lägga tid på att ta bort spamartiklar. --quoting_mungo diskussion 9 november 2009 kl. 07.15 (UTC)
Säg till om du behöver hjälp, så kan jag sätta upp en testmiljö där jag gör det först och ser om det funkar, och hjälpa dig med det sen :) //Farejobaldo 18 november 2009 kl. 12.42 (UTC)

Interwikilänk på huvudsidan[redigera]

Verkar inte som att interwikilänken till norska huvudsidan fungerar särskilt bra, du kanske kan ta en titt på det. Hittar själv inget fel, men jag har ingen bra koll på interwikilänkar.

Dessutom, borde inte huvudsidan vara skrivskyddad? Den är annars ett mycket tacksamt mål för elaksinnade användare. //Farejobaldo 21 december 2009 kl. 16.09 (UTC)

GreenReaper hade inte meddelat mig att det lagts till en norsk språkversion ännu, så jag hade inte lagt in no: i databasen. Nu ligger det inne och ska fungera som det ska. --quoting_mungo diskussion 21 december 2009 kl. 17.58 (UTC)

spammers[redigera]

Some spammers (vissa spammare). Special:Bidrag/Double_Up , Special:Bidrag/DulcieWou and Special:Bidrag/Monika7. --EarthFurst 25 november 2012 kl. 17.12 (UTC)

Looks like more spammers (Ser ut som fler spammare): Special:Bidrag/Aidan0, Special:Bidrag/Darrel31, Special:Bidrag/Edgardo731, Special:Bidrag/FJayden, Special:Bidrag/Gemma223 and Special:Bidrag/Jamie694 . --EarthFurst 25 november 2012 kl. 17.21 (UTC)
Japp. Brukar ta en genomkörare av spam varje måndag både här och på Svenska Furries Forum. Sätter igång veckans rensning nu. --quoting_mungo diskussion 26 november 2012 kl. 12.05 (UTC)

User:EarthFurst blocked[redigera]

Not actually a spammer! He's a curator over at the English WikiFur who was trying to help out. :-) GreenReaper 16 mars 2013 kl. 20.17 (UTC)

Thank you for unblocking me. (Tack). --EarthFurst 16 mars 2013 kl. 20.35 (UTC)

Disabling user registration?[redigera]

Might be a good temporary measure to halt the flood of spam. GreenReaper 23 mars 2013 kl. 07.01 (UTC)

Svenska Furries Forum[redigera]

Snälla Quoting mungo, gör något åt alla spambottar på forumet. När folk tittar in, vilket de faktiskt gör, så är forumet helt översållat med spaminlägg vilket jag är övertygad om skrämmer bort potentiella medlemmar mycket mer än en eventuell initial blockering att få skriva egna inlägg. Temin 4 december 2013 kl. 01.27 (UTC)

Hej! Kul att du tagit tag i forumet igen! Jag kan dock inte registrera mig. Jag får meddelandet "Ett fel har uppstått!" utan vidare förklaring. Temin 12 september 2014 kl. 01.34 (UTC)

Ny på wikin[redigera]

Hej, jag är ny på denna wiki och har upptäckt att det är inte så många aktiva här så jag tänkte hjälpa denna furry-relaterade wiki med översättning från Wikifur som hjälp. Jag vill också notera att en artikel skapad som Thomas Funck verkar inte höra hit, denna användare har varit på många wikier och skapat icke-relevanta artiklar. Egon Eagle (diskussion) 19 oktober 2014 kl. 09.37 (PDT)

Hjälp[redigera]

Ett antal artiklar skapade av 192.36.199.133 kan inte vara relevanta för wikin. Kan du radera dom? Det är samma person som har kopierat från Wikipedia som alltid skriver om Thomas Funck och andra artiklar. Jag vore tacksam för svar eller om du gav mig möjlighet att radera sidor och blockera användare. Egon Eagle (diskussion) 25 oktober 2014 kl. 08.08 (PDT)

Dizzy[redigera]

En ny artikel med namnet Dizzy har skapats, det kan inte vara en relevant artikel eftersom den är inte är skriven på svenska. Egon Eagle (diskussion) 12 november 2014 kl. 17.04 (PST)