Best in Show

Från WikiLurv
Hoppa till: navigering, sök

Best in Show: Fifteen Years of Outstanding Furry Fiction gavs ut av Sofawolf Press år 2003 och innehåller en samling av noveller samlade från fanzines som givits ut de föregående 15 åren, utvalda av redaktören Fred Patten. Den gavs sedemera ut i en ny utgåva av IBooks, då med titeln Furry! The Best Anthropomorphic Fiction Ever!, och i förordet till den senare nämns att nyutgåvan saknar illustrationer som funnits med i originalet.[1] Mycket, men inte allt, innehåll i boken faller under science fiction eller fantasy-genrerna.

Innehåll [1][redigera]

Innehållet i boken är uppdelat i tre sektioner: "Furries and Humans", "Furry Alternate Worlds" och "Transformation", med förord av Tim Susman, Gene Breshears respektive Phil Geusz, med de första två sektionerna innehållande betydligt mer material än den tredje. Den innehåller även en bibliografi och korta biografier av alla författare som medverkat i antologin.

Furries and Humans[redigera]

Temat för den första sektionen introduceras av Tim Susman, och rör furries som delar sin värld med människor. Novellerna i denna sektion är:

Furry Alternate Worlds[redigera]

Den andra sektionen i boken handlar om världar som helt befolkas av furries. Temat introduceras av Gene Breshears, och novellerna i denna sektion är:

Transformation[redigera]

Denna sektion har förord av Phil Geusz, och historierna har gemensamt att de handlar om människors förvandling, i synnerhet till antropomorfa djur. Det är den absolut kortaste sektionen, innehållande endast dessa fyra noveller:

Referenser[redigera]

  1. 1,0 1,1 Patten, Fred (red.). (2006). Furry!: The World's Best Anthropomorpic Fiction!. IBooks. ISBN 978-1-59687-319-3

Externa Länkar[redigera]