Michaela's Midnight Letters

Från WikiLurv
Hoppa till: navigering, sök

Michaela's Midnight Letters är ett fanzine som släppte sitt första nummer i samband med Further Confusion 2009. Det startades av redaktörerna Davina och Carmine, och premiärnumret innehöll illustrationer av KaputOtter och Amsterdam. Innehållet består annars till stor del av fiktiva brev till "Michaela", där "läsare" skriver in och berättar om sina sexuella erfarenheter, och formatet är menat att likna traditionella erotiska tidskrifter, med furry-relaterade artiklar, recensioner, illustrationer och annonser. Den publiceras av Ibexa Press.

Bidrag[redigera]

Tidningen accepterar både skrivna och tecknade bidrag; de förra mellan 800-1500 ord och de senare som högupplösta bildfiler i gråskala. Alla bidragsgivare får ett gratis exemplar av tidningen per publicerat bidrag i kompensation. Möjligheten ges även för publicerade skribenter eller konstnärer att köpa fler kopior för att sälja vidare. De fiktiva breven är anonyma och konfidentiella.

Externa länkar[redigera]


Hela eller delar av denna sidan har översatts från WikiFur. Originalartikeln återfinns på Michaela's Midnight Letters. Listan över skribenter finns på sidans historik. Liksom på WikiLurv, så omfattas texten på WikiFur av CC-BY-SA och GNU FDL.