WikiLurv:Deltagarportalen

Från WikiLurv
Hoppa till: navigering, sök
WikiLurv skapas gemensamt av våra användare. Sidor skapas därför att användarna tycker att de behövs, och fylls på med information av de som kan. Innan du börjar redigera sidor ser vi dock gärna att du tar en titt på våra policies, för att göra allting så smidigt som möjligt.

Dessa sidor behandlar bland annat upp ordningen sidelement bör tas upp i, källhänvisningspraxis och vedertagna stavningsformer för wikin.

Vet du inte vad du vill skriva om? Se på listan över de tio mest önskade sidorna till höger eller hela listan över önskade sidor för att få inspiration, eller skriv någonting som anknyter till månadens tema. Det finns dessutom en massa ofullständiga artiklar som du kan hjälpa till att utöka! Wikin gör också en lista över korta sidor tillgänglig, oavsett om sidorna är markerade som stubbar eller inte. Slutligen finns även en kategori för sidor vilka språk- eller innehållsmässigt lämnar en del att önska, och vilka vi gärna ser att användare försöker snygga till för att de ska bli mer läsbara.

Det är helt okej att skapa en sida genom att översätta motsvarande artikel från WikiFur. Om du väljer att skapa en artikel på detta sätt, lägg till texten {{trans-wikifur|originalartikelns namn}} längst ner på sidan (ovanför språklänkar och kategorier). Kom också ihåg att maskinöversättningar som regel är hemskt dåliga - snälla översätt själv eller kontrollera som minst att wikilänkar och liknande på den översatta sidan är vettiga! Det är ofta minst lika mycket jobb att fixa till en maskinöversättning som att göra en "riktig" översättning från början.

WikiLurv-tema sommaren 2012

Det har varit ganska tyst här på WikiLurv de senaste åren. Hjälp till att fylla på de kronologiska kategorier som har att göra med händelser, födslar och dödsfall 2010-2012 för att komma igång igen!

För att föreslå framtida teman, gå till WikiLurv:Månadens tema.