WikiLurv:Integritetspolicy

Från WikiLurv
Hoppa till: navigering, sök
Den här artikeln beskriver en officiell policy på WikiLurv.

Om du anser att den borde ändras kan du ta upp detta på diskussionssidan.


Om du endast läser sidor på WikiLurv samlas inte mer information in om dig än vad som samlas in på vilken hemsida som helst.

Om du redigerar sidor sparas all information som finns i textfälten på sidan då du trycker på knappen "Spara" och publiceras omedelbart som en ny version av sidan du redigerade. Tidigare versioner är tillgängliga genom fliken "historik". Detta betyder att information inte försvinner från wikin helt om du senare går in och tar bort den, utan den fortsätter att vara tillgänglig på de/den sparade versioner/versionen som finns kvar i wikin.

Om du redigerar sidor utan att vara inloggad på WikiLurv så sparas din IP-adress som namn på den som redigerade sidan. Denna kan ofta användas för att spåra dig. Administrationen på WikiLurv har inget intresse av att göra så om inte lagbrott föreligger eller de tolkar din användning av systemet som illvillig (till exempel om du raderar all text i artiklar, ersätter artiklar med irrelevant och/eller stötande innehåll, eller trakasserar andra användare). Du kan förhindra att din IP-adress visas i versionshistorik och listan över senaste ändringar genom att skapa ett användarkonto.

Du behöver inte ange din epostadress i din profil, men om du inte gör detta kommer du inte kunna att få tillbaka ditt lösenord om du skulle glömma bort det.